BESTELLEN

Bestel een boek om aardig(er) te worden

Bestel een boek om aardig(er) te worden

Op deze pagina kun je ons boek bestellen, en/of één van de andere twee boeken van Wim.

 

Wij zien aardig zijn als basis van je omzet en succes. Daar hebben we een boek over geschreven. Het biedt je meer duidelijkheid en maakt het voor jou makkelijker om ervoor te kiezen ook aardig te blijven of te worden.

Alle modellen uit het boek en de 10 Tips zijn hier gratis te bestellen. Aardig hè?

 

Het boek kost € 16,95, incl. 6% BTW. Daar komen nog bezorgkosten bij ad € 2,95 per boek (vanaf 5 boeken € 7,50 totaal). Zoals je wellicht bekend is, bestaat er een zogenaamde vaste boekenprijs in de boekenbranche, waarvan niet afgeweken mag worden. Ook niet door ons. De factuur zit straks bij het boek bijgesloten. Wij wensen je alvast veel leesplezier.

Bestelformulier

Bestel het boek "Er zit (wel) omzet in aardig zijn"

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bedankt voor uw bestelling!

De andere boeken van Wim van Gennip

Hé Droeftoeter, gaat over mensen die (on)bewust tegenwerken en zo de resultaten van het bedrijf sterk negatief beïnvloeden. Deze "Droeftoeters" frustreren de boel enorm en laten de energie van hun collega's weg stromen. Bedrijven kunnen het zich niet permitteren om door een Droeftoeter geleid te worden of Droeftoeters in dienst te hebben. Zij moeten maximaal klantgericht bezig zijn. Meer weten? Boek kopen of smiley downloaden? Klik hieronder.

Bestellen

In "Haantjes leggen geen eieren" staat de complexe leefwereld van hanen en kippen centraal, die veel overeenkomsten blijkt te hebben met onze (zaken)wereld. En dan meer in het bijzonder de hoeveelheid nutteloos gekakel in vergaderingen en allerlei overleggen. Boek kopen of illustraties downloaden? Klik hieronder.

Bestellen

Bestel het boek

Contact

 

Wim van Gennip

06-53221862

wim@aardigzijn.nl

Persoonlijke website

www.aardigzijn.nl

 

 

Olivier Akkerman

06-53706100

olivier@aardigzijn.nl

Persoonlijke website